Over City Lens | Mijn eerste keer

Mijn eerste keer

De eerste keer lenzen aanbrengen is soms wat onwennig. Uw contactlensspecialist zal u daarom vakkundig helpen en tonen hoe u contactlenzen makkelijk aanbrengt en uitneemt. Als u het eenmaal onder de duim heeft, blijkt het een fluitje van een cent. En bij aankoop van 'Mijn eerste keer'-contactlenzen krijgt u nu tot € 100,- terugbetaald!

Bijna iedereen kan contactlenzen dragen. Uw contactlensspecialist zal u uitleggen welke verschillende typen lenzen er zijn en u helpen om de juiste keuze te maken. Er zijn net zo goed lenzen voor verzienden als voor bijzienden. Er bestaan ook torische contactlenzen, voor mensen met astigmatisme. Dat is een zichtafwijking die u alles wazig en vervormd doet zien. Veel mensen weten niet eens dat ze zo'n zichtafwijking hebben.

Vraag tijdens uw afspraak bij City Lens naar de 'My First Time' actie. U krijgt dan als u klant wordt een voucherboekje mee. Voeg het aankoopbewijs en het zijflapje van de verpakking toe en stuur alles op. De korting wordt dan op uw rekening gestort. Koopt u hierna nogmaals dezelfde lenzen? Dan kunt u ook hiervoor korting ontvangen. Deze actie geldt alleen bij aanschaf van Alcon contactlenzen.

Vraag naar de voorwaarden.

Thuisbezorgen

verzekeraars

Declaratieservice

citylens stand

Maak nu een afspraak