Nieuws | City Lens

Nieuws

Welkom op de nieuwspagina van City Lens! Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte van het laatste nieuws en de aanbiedingen van City Lens. Als klant van City Lens profiteert u van verschillende voordelen welke u tevens op deze pagina kunt vinden.

Schrijft zich u ook in voor de nieuwsbrief? Dan wordt u ook via de mail op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en leuke acties. Een kijkje achter de schermen en leuke weetjes van City Lens inzien? Breng een bezoek aan de Facebookpagina, het Twitteraccount of de Instagram van City Lens.

City Lens Brochure

Naast oogcontroles van de beste kwaliteit, extra oogonderzoeken, 7 dagen per week oogzorg en korting op contactlenzen, kent het lidmaatschap van City Lens vele andere voordelen. Meer over betaalbaar contactlenzen dragen van de beste kwaliteit.

Bekijk de brochure

Feyenoord

City Lens screent periodiek de ogen van alle selectiespelers van Feyenoord. In ruil daarvoor kunnen de klanten van City Lens gratis naar de wedstrijden!

Meer over Feyenoord

Light for the World

City Lens steunt de Stichting Light for the World, een organisatie die vermijdbare blindheid tegengaat. Elke klant voorkomt elk jaar de blindheid van één kind.

Lees over de stichting

De Oogcheck

De Oogcheck is een preventief oogonderzoek beoordeelt door de oogarts. Met De Oogcheck screenen we uw ogen op veelvoorkomende oogaandoeningen.

De oogcheck

Mijn eerste keer

Bij aankoop van 'Mijn eerste keer'-contactlenzen krijgt u nu tot € 100,- terugbetaald! De eerste keer lenzen aanbrengen is soms wat onwennig. Uw contactlensspecialist zal u daarom vakkundig helpen en tonen hoe u contactlenzen makkelijk aanbrengt en uitneemt.

Bekijk de actie

BIG FIT MULTIFOCAL DAGEN

Tijdens de Big Fit Multifocal dagen zullen wij geheel vrijblijvend uw ogen meten en geven wij een passend advies betreffende onze multifocale lenzen van Alcon. Daarnaast geven wij u de kans om deze aangemeten multifocaal contactlens 3 maanden gratis uit te proberen. Wij werken deze dagen alleen op afspraak, bel ons voor een afspraak en VOL=VOL!

Contactpagina

M'Eyedentity

Vanaf nu zoeken we dan ook niet meer naar de lens die het best bij jouw ogen past, maar produceren wij een lens die speciaal op jouw ogen wordt gemaakt! De M'Eyedentity wordt speciaal gemaakt aan de hand van het DNA van jouw oog.

Lees meer over M'Eyedentity

Social Media

Schrijft zich u ook in voor de nieuwsbrief? Dan wordt u ook via de mail op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en leuke acties. Blijf daarnaast op de hoogte via onze Facebookpagina, ons Twitteraccount en onze Instagram.