Nieuws | City Lens

Nieuws

Welkom op de nieuwspagina van City Lens! Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte van het laatste nieuws en de aanbiedingen van City Lens. Als klant van City Lens profiteert u van verschillende voordelen welke u tevens op deze pagina kunt vinden.

Schrijft zich u ook in voor de nieuwsbrief? Dan wordt u ook via de mail op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en leuke acties. Een kijkje achter de schermen en leuke weetjes van City Lens inzien? Breng een bezoek aan de Facebookpagina, het Twitteraccount of de Instagram van City Lens.

Dailies Total 1

Maak kennis met de contactlens die je niet voelt. Dailies Total 1 contactlenzen met een unieke watergradiënt. Gekenmerkt door een toenemend watergehalte van 33% in de kern tot meer dan 80% aan het oppervlak.

Korting op de Dailies Total 1?

Feyenoord

City Lens screent periodiek de ogen van alle selectiespelers van Feyenoord. In ruil daarvoor kunnen de klanten van City Lens gratis naar de wedstrijden!

Meer over Feyenoord

Light for the World

City Lens steunt de Stichting Light for the World, een organisatie die vermijdbare blindheid tegengaat. Elke klant voorkomt elk jaar de blindheid van één kind.

Lees over de stichting

De Oogcheck

De Oogcheck is een preventief oogonderzoek beoordeelt door de oogarts. Met De Oogcheck screenen we uw ogen op veelvoorkomende oogaandoeningen.

De oogcheck

Mijn eerste keer

Bij aankoop van 'Mijn eerste keer'-contactlenzen krijgt u nu tot € 100,- terugbetaald! De eerste keer lenzen aanbrengen is soms wat onwennig. Uw contactlensspecialist zal u daarom vakkundig helpen en tonen hoe u contactlenzen makkelijk aanbrengt en uitneemt.

Bekijk de actie

E-bike actie

Wilt u ook kans maken op een van onze splinternieuwe E-bikes? Doe mee aan onze leuke actie en word de trotse winnaar!

Lees meer over de E-bike actie

M'Eyedentity

Vanaf nu zoeken we dan ook niet meer naar de lens die het best bij jouw ogen past, maar produceren wij een lens die speciaal op jouw ogen wordt gemaakt! De M'Eyedentity wordt speciaal gemaakt aan de hand van het DNA van jouw oog.

Lees meer over M'Eyedentity

Social media

Schrijft zich u ook in voor de nieuwsbrief? Dan wordt u ook via de mail op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en leuke acties. Blijf daarnaast op de hoogte via onze Facebookpagina, ons Twitteraccount en onze Instagram.

 

City Lens Brochure

Naast oogcontroles van de beste kwaliteit, extra oogonderzoeken, 7 dagen per week oogzorg en korting op contactlenzen, kent het lidmaatschap van City Lens vele andere voordelen. Meer over betaalbaar contactlenzen dragen van de beste kwaliteit.

Bekijk de brochure