Contactlenzen | City Lens

Contactlenzen

City Lens zorgt er al ruim 40 jaar voor dat u de juiste contactlenzen vindt die het beste bij u passen. U kunt altijd terecht bij onze contactlensspecialist voor advies over de juiste lenzen. Al onze contactlenzen zijn van topmerken en van hoge kwaliteit.

Silicone hydrogel en hypergel

De silicone hydrogel lens laat zes keer zoveel zuurstof door dan de gewone zachte lenzen. Uw ogen kunnen dus vrijuit ademen! De Hypergel lens zorgt op zijn beurt voor het ultieme draagcomfort, ook aan het einde van de dag.

Lees meer

Zachte lenzen

Zachte contactlenzen zijn populair. Terecht, want deze lenzen zijn comfortabel én betaalbaar. Bovendien is er altijd een lens die past.

Lees meer

Vormvaste lenzen

Vormvaste contactlenzen - ook bekend als 'harde' lenzen - bestaan al heel lang. De techniek achter deze lenzen heeft echter niet stilgestaan.

Lees meer

Multifocale lenzen

Kunt u niet wennen aan het gevoel van een leesbril? Bent u de bril altijd kwijt? Of bent u 'stiekem' toch best ijdel?

Lees meer

Nachtlenzen

Deze lenzen corrigeren uw ogen terwijl u slaapt, zodat u overdag geen 'hulpmiddelen' nodig hebt om scherp te zien.

Lees meer

Individual lenzen

De Individual contactlenzen worden zelfs volledig op uw ogen afgestemd. Van sterkte en vorm tot materiaalkeuze; de Individual contactlens is een maatpak voor uw ogen.

Lees meer

Kleurlenzen

Azuurblauwe, reebruine of sprekend groene ogen? Met kleurlenzen geeft u uw ogen een volledige make-over. Ook perfect voor een feestje of speciale gelegenheid.

Lees meer

Onze contactlenzen

Een greep uit het aanbod van City Lens: