Eye Society | City Lens

Eye Society

Bij City Lens profiteert u altijd van persoonlijke aandacht en een royaal aanbod van hoogwaardige lenzen en brillen. Passen de super comfortabele silicone hydrogel lenzen het beste bij uw ogen en lifestyle? Wilt u iedere dag opstaan met volledig ‘verse’ lenzen? Of wisselt u lenzen het liefst af met een trendy bril?

Hoe werkt het? Simpel: Word Eye Society lid en u profiteert meteen van alle voordelen. Van optimale oogzorg, korting op uw lenzen tot een gratis designbril; als Eye Society lid krijgen uw ogen een VIP behandeling.

Er zijn drie typen lidmaatschappen; Eye Society A, Eye Society B en Eye Society All-in. De voordelen van deze verschillende lidmaatschappen vindt u in de hieronder vermelde bijbehorende menu's.

For English click here.

Eye Society A

Een contactlens maandabonnement om op een veilige en voordelige manier contactlenzen te dragen. Vooral geschikt wanneer u af en toe contactlenzen draagt.

Lees meer

Eye Society B

Het speciaal door City Lens in 1987 ontwikkelde contactlens maandabonnement om op de meest veilige en meest voordelige manier contactlenzen te dragen.

Lees meer

Eye Society All-In

Het door City Lens ontwikkelde Eye Society All-in systeem is het meest complete contactlens/bril abonnement om op de meest veilige en meest voordelige manier contactlenzen te dragen.

Lees meer