Over City Lens

Zintuigen zijn een kostbaar bezit en bepalen uw kwaliteit van leven. Het verbeteren van de kwaliteit van het leven is wat City Lens drijft en waar we in 1974 mee gestart zijn. Al ruim 40 jaar blinken onze professionals uit met vakbekwaamheid en inlevingsvermogen. U kunt altijd terecht bij onze contactlensspecialist voor advies over de juiste lenzen. Al onze contactlenzen zijn van topmerken en van hoge kwaliteit. Wij garanderen dat u de contactlens draagt die het beste bij uw ogen past. Gebruik onze expertise en vertrouw ons uw ogen toe.


Totaalassortiment

Naast ons hechte team van enthousiaste optometristen en contactlensspecialisten vindt u bij City Lens ruim 100 soorten hoogwaardige lenzen, waarvan de meest gangbare zachte lenzen direct uit voorraad leverbaar zijn.


For English click here.

Lenzen met een geschiedenis

Inmiddels is City Lens zelfs de grootste contactlensspecialist van Europa. Sinds Marc en Xander Pols het bedrijf in 1997 van hun vader overnamen, heeft City Lens zich verder ontwikkeld. Ondanks de omvang is één ding nooit veranderd: bij City Lens staat persoonlijke aandacht nog steeds centraal.

<!-- Value cannot be null. -->

Famliebedrijf

City Lens is bovendien nog steeds een echt familiebedrijf. Mensen die passie voor uw ogen hebben en u graag perfect laten zien. En dat merkt u. Aan de ongedwongen sfeer, aan de kwaliteit van de dienstverlening en aan de focus op goede relaties met al haar klanten.

Light for the World

Met uw City Lens lidmaatschap helpt u persoonlijk (één op één) blindheid te voorkomen bij iemand in een ontwikkelingsland. Elk jaar opnieuw! Hoe? Dat leest u hier.

Fiat 500 actie

Vanaf juni tot 31 oktober 2017 kunt u kans maken op de Fiat 500. Start met het dragen van contactlenzen en ontvang €100,- cashback of breng als City Lens klant vrienden aan en krijg tot 50% korting! Maak daarnaast kans op deze mooie blauwe Fiat 500. Kom langs en bewonder de Fiat in de winkel en vraag gelijk naar de voorwaarden.

Feyenoord

Voetballiefhebbers opgelet! Er worden regelmatig kaarten voor de thuiswedstrijden van Feyenoord ter beschikking gesteld aan City Lens klanten. Hoe u hiervoor in aanmerking kan komen leest u hier.

<p>
    Voetballiefhebbers opgelet! Er worden regelmatig kaarten voor de thuiswedstrijden van <a class=Feyenoord ter beschikking gesteld aan City Lens klanten. Hoe u hiervoor in aanmerking kan komen leest u hier.

" />