Nieuws

Welkom op de nieuwspagina van City Lens! Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte van het laatste nieuws en de aanbiedingen van City Lens. Als klant van City Lens profiteert u van verschillende voordelen welke u tevens op deze pagina kunt vinden.

Schrijft zich u ook in voor de nieuwsbrief? Dan wordt u ook via de mail op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en leuke acties. Een kijkje achter de schermen en leuke weetjes van City Lens inzien? Breng een bezoek aan de Facebookpagina, het Twitteraccount of de Instagram van City Lens.

Dailies Total 1

Maak kennis met de contactlens die je niet voelt. Dailies Total 1 contactlenzen met een unieke watergradiënt. Gekenmerkt door een toenemend watergehalte van 33% in de kern tot meer dan 80% aan het oppervlak.

Korting op de Dailies Total 1?

Feyenoord

City Lens screent periodiek de ogen van alle selectiespelers van Feyenoord. In ruil daarvoor kunnen de klanten van City Lens gratis naar de wedstrijden!

Meer over Feyenoord

Light for the World

City Lens steunt de Stichting Light for the World, een organisatie die vermijdbare blindheid tegengaat. Elke klant voorkomt elk jaar de blindheid van één kind.

Lees over de stichting

De Oogcheck

De Oogcheck is een preventief oogonderzoek beoordeelt door de oogarts. Met De Oogcheck screenen we uw ogen op veelvoorkomende oogaandoeningen.

De oogcheck

Mijn eerste keer

Bij aankoop van 'Mijn eerste keer'-contactlenzen krijgt u nu tot € 100,- terugbetaald! De eerste keer lenzen aanbrengen is soms wat onwennig. Uw contactlensspecialist zal u daarom vakkundig helpen en tonen hoe u contactlenzen makkelijk aanbrengt en uitneemt.

Bekijk de actie

Lourens Magazine

City Lens en City Bril stonden afgelopen september in het nummer van Lourens Magazine. Het artikel niet gelezen?

Bekijk een stukje uit het artikel

Fiat 500 winactie

Vanaf juni tot 31 oktober 2017 kunt u kans maken op de Fiat 500. Start met het dragen van contactlenzen en ontvang €100,- cashback of breng als City Lens klant vrienden aan en krijg tot 50% korting! Maak daarnaast kans op deze mooie blauwe Fiat 500. Kom langs en bewonder de Fiat in de winkel en vraag gelijk naar de voorwaarden.

benieuwd naar de actie?

Social media


Schrijft zich u ook in voor de nieuwsbrief? Dan wordt u ook via de mail op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en leuke acties.

Een kijkje achter de schermen en leuke weetjes van City Lens inzien? Deze zijn te vinden op onze Facebookpagina, via onze Twitteraccount en Instagram.

 

City Lens Brochure

Naast oogcontroles van de beste kwaliteit, extra oogonderzoeken, 7 dagen per week oogzorg en korting op contactlenzen, kent het lidmaatschap van City Lens vele andere voordelen. Meer over betaalbaar contactlenzen dragen van de beste kwaliteit.

Bekijk de brochure