Over City Lens | De Oogcheck

De Oogcheck

Met De Oogcheck screenen we uw ogen op veelvoorkomende oogaandoeningen die vaak pas in een (te) laat stadium klachten geven. Een vroegtijdige diagnose, behandeling en/of de juiste adviezen, kunnen van wezenlijk belang zijn voor de gezondheid van uw ogen en daarmee voor uw kwaliteit van leven.

Naast dat wij de meest uitgebreide oogonderzoeken kunnen uitvoeren, werken wij ook samen met De Oogcheck. Deze preventieve oogcheck wordt bij City Lens Coolsingel uitgevoerd door één van onze optometristen. De resultaten voortkomende uit het onderzoek worden besproken met de oogarts waarna u een uitgebreid rapport ontvangt.

De Oogcheck is een oogtest die is bedoeld om de gezondheid van uw ogen te beoordelen en om vroegtijdige oogafwijkingen op te sporen die mogelijk slechtziendheid kunnen veroorzaken. Uw ogen worden door middel van (onder andere) een oogdrukmeting, OCT-scan en fundusfoto gecontroleerd op de veelvoorkomende ziektes glaucoom (het 'primaire open kamerhoek glaucoom' en het 'normale druk glaucoom'), leeftijdsgebonden maculadegeneratie en diabetische retinopathie. Daarnaast kunnen ook andere, minder frequent voorkomende, oogheelkundige ziektes worden vastgesteld tijdens De Oogcheck (zoals een centrale sereuze chorioretinopathie).

De Oogcheck kunt u zonder verwijsbrief bij City Lens Coolsingel laten uitvoeren. De Oogcheck duurt ongeveer 15-30 minuten, is geheel pijnloos en niet schadelijk voor uw ogen. De Oogcheck wordt bij City Lens compleet uitgevoerd voor €99, -. Bent u Eye Society lid bij City Lens? Dan betaalt u slechts €49, -.

Thuisbezorgen

verzekeraars

Declaratieservice

citylens stand

Maak nu een afspraak