Over City Lens | Light for the world

Light for the world

Met uw City Lens lidmaatschap helpt u persoonlijk (één op één) blindheid te voorkomen bij iemand in een ontwikkelingsland. Elk jaar opnieuw!


City Lens ondersteunt, dankzij uw lidmaatschap, namelijk de Stichting

Light for the World

, een non-profit organisatie die vermijdbare blindheid tegengaat. En daar helpt u dus ongemerkt aan mee. Ook dit jaar heeft u hoogstpersoonlijk voorkomen dat een kind in Ethiopië blind is geworden. In totaal hebben onze klanten zelfs al 14.791 kinderen kunnen helpen. Op uitnodiging van Light for the World bezocht City Lens directeur Marc Pols in november 2011 Ethiopië. “Het is een uniek initiatief van City Lens om per klant een donatie te verzorgen en daarom zijn we iedere klant van City Lens enorm dankbaar voor de steun aan ons project”, zegt Eelco Akkerboom van Light for the World. “En dat geldt natuurlijk nog veel meer voor de kinderen zélf!”.

Aanschaf plastic tasje is donatie aan een goed doel


Vanaf 1 januari 2016 is het niet meer toegestaan om gratis plastic tasjes mee te geven bij aankoop van producten. Het doel hiervan is om vervuiling van het milieu en verspilling van grondstoffen te voorkomen.

City Lens is door deze nieuwe wetgeving genoodzaakt om €0,05 te vragen voor een plastic tas. Zoals de overheid het bewustzijn van de consument wilt vergroten, wil City Lens hiervoor een goed doel onder de aandacht brengen. Bij aanschaf van een plastic tas bij City Lens wordt de €0,05 gedoneerd aan Light for the World.

Thuisbezorgen

verzekeraars

Declaratieservice

citylens stand

Maak nu een afspraak