Informatie Coronavirus| City Lens

Informatie over het Coronavirus

U heeft ongetwijfeld de laatste ontwikkelingen gevolgd rondom het Coronavirus en de maatregelen die hiervoor in Nederland genomen worden. Wij willen u laten weten dat we gewoon open zijn. Om de hygiëne en veiligheid te waarborgen hebben wij alle maatregelen getroffen zodat u als klant met een gerust hart naar de winkel kunt komen.

Daarnaast kunnen wij u te allen tijde blijven voorzien van uw contactlenzen. Vooralsnog gewoon vanuit de winkel en wanneer de maatregelen vanuit de overheid verder worden aangescherpt, zorgen wij ervoor dat u uw lenzen thuisbezorgd krijgt.

Bent u zelf nu niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen en wilt u nu al online bestellen? Met de City Lens Express service bestelt u uw contactlenzen en/of vloeistoffen heel gemakkelijk online.

Surf naar www.citylens.nl/klantenshop, log in met uw klantnummer en geboortedatum en plaats uw bestelling. Zijn de lenzen op voorraad, dan streven we ernaar de lenzen binnen 24 uur te versturen. De betaling verloopt al even makkelijk, want het bedrag wordt automatisch afgeschreven of u betaalt tijdens het bestelling gemakkelijk via iDeal.

Verzending is gratis voor Eye Society All-in leden. Voor Eye Society B leden geldt gratis verzending voor bestellingen boven €50,-. Bent u Eye Society A lid, dan betaalt u voor de verzending €3,- administratiekosten, ongeacht de bestelde hoeveelheid lenzen. Bij vloeistoffen en/of een combinatie van vloeistoffen en lenzen wordt € 5,00 in rekening gebracht.

Thuisbezorgen

verzekeraars

Declaratieservice

citylens stand

Maak nu een afspraak